Săptamâna Europeană a Biotehnologiilor 28 septembrie -2 octombrie! FarmForum aduce cele mai importante provocări din domeniul ameliorării plantelor si inovării in domeniul biotehnologiilor în dezbatere directă!

La nivel internațional, conjunctura este total nefavorabilă pentru fermieri. Să importăm şi să exportăm,, ca producători europeni va fi extrem de greu şi, dacă nu suntem capabili să ne producem cel puţin produsele de bază la nivelul Uniunii Europene, înseamnă că trăim într-o mare ipocrizie, în care nu înţelegem că trebuie să susţinem fermierul european, producţia locală şi utilizarea unor produse şi tehnologii noi.

Suntem de părere că temeiul ştiinţific trebuie să primeze în legiferarea unor soluţii şi rezultate pentru fermierii noştri. Trebuie să fie o decizie a consumatorului informat, bazată pe argumente ştiinţifice ale specialiştilor şi fermierilor din întreaga lume şi puse la dispoziţia tuturor.
Specialiștii de la Washington și Bruxelles sunt în direct cu colegii de la București.

Urmăriți aici conferința internațională organizată la București “Inovații în ameliorarea plantelor adaptate nevoilor societății”.